نگرش استاد کرمی به توسعه و گسترش هنر خوشنویسی غیر فارسی در همان اوایل سالهای شروع به کار حرفه ای، او را وادار کرد که با استفاده از امکانات فضای مجازی نمونه ها و مطالبی هر چند کوتاه را در سایتی به نام www.karami4t.com جمع آوری و بر روی شبکه نت قرار دهد این سایت اولین سایت فارسی بود که با همت یکی از دوستان او در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ساخته شد.
این سایت تا 2 سالی بین سالهای 1378 تا 1379 فعال بود که بدلیل عدم آپدیت شدن آن منقضی گردید.
در سال 1381 و بعد از فارغ التحصیلی او از دانشگاه شیراز و ورود او به تهران دوباره و به همت یکی دیگر از دوستانش در دانشگاه مدرس مجددا سایت دیگری و با عنوان اولین مرجع خوشنویسی لاتین ایران به آدرس اینترنتی www.calliart.ir راه اندازی و بر روی شبکه نت قرار گرفت این سایت نسبت به سایت قبلی پربارتر بود تا حدودی نیازمندی مخاطبین خود را نسبت به هنر خوشنویسی غیر فارسی جلب نماید ، کرمی همواره به دنبال این بود که بتواند به شکلی جایگاه این هنر را در جامعه فارسی زبان باز نماید.
اما باز آنچه کرمی در سر داشت آن چیزی نبود که بتواند او را در این راه راضی نگه دارد ، موفقیت او در اخذ مدرک با نمره 95 از انجمن خوشنویسی و هنری کلس لندن به همت استاد ابراهیمی و اخذ مجوز فعالیت رسمی آموزشگاه هنرهای آزاد از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نام آموزشگاه کلاس بار دیگر او را به این ترغیب نمود که منبعی دیگر از خوشنویسی غیر فارسی را بر روی شبکه مجازی قرار دهد و این با و به کمک یکی از دوستانش در تهران توانست مرجعی از خوشنویسی غیر فارسی(خشنویسی لاتین) را به نام www.clas.ir را راه اندازی نماید محتوای این سایت بر خلاف سایت های قبلی داینامیک بود که قابلیت بروزرسانی را نیز داشت نام گذاری این سایت با توجه به سایتی بود که او مدرک خوشنویسی خودش را از آنجا گرفته بود و تا حدودی اکثر امکانات و اطلاعات مربوط به تاریخچه خوشنویسی در جهان و تاریخچه ورود خوشنویسی کاپرپلیت و گوتیک ، شرایط پذیرش هنرجو در کلاسهای آموزشی و بسیاری دیگر از مطالب مرتبط را در بر داشت.
اما با ورود فعالیتهای کرمی در صحنه بین الملل در حوزه خوشنویسی با مشکلی متفاوت برخورد کرد و آن رعایت قوانین کپی رایت بود که در صورتی که می خواست در بین الملل حضور داشته باشد می بایست به قوانین کپی رایت نیز احترام بگذارد و به همین خاطر او نام دامین سایت خود را به دلیل تشابه اسمی با سایت www.clas.co.uk به نام www.ilcc.ir تغییر داد و باز به تحقق بستن رویای گسترش و توسعه هنر خوشنویسی غیر فارسی او (خوشنویسی لاتین) او تمام نشدنی بود.
او که به دنبال انتخاب نامی کوتاه برای سایت بود با استفاده از اختصار حروف اول عنوان Iran Latin Calligraphy Center توانست نام ilcc را برای این سایت انتخاب نماید. نهایتا این نام بر روی این سایت ماندگار گردید و ازسال 1388 تا سال 1392 فعال گردید سایت که با برنامه نویسی جملا کار می کرد با مشکلات بسیاری مواجه گردید اما بهر حال به فعالیت خود ادامه می داد .
کرمی بعد از خلق آثاری از رباعیات خیام که به ده زبان زنده دنیا اجرا گردیده بود آن را در بزرگداشت و نمایشگاهی با نام بزرگداشت حکیم عمر خیام به نمایش گذاشت در عین خال حضور بیش از ده سفیر از کشورهای مختلف دنیا در این مراسم او را به تغییراتی بنیادی و ساختاری در محتوای سایت نمود ، فراگیری کرمی به خطوطی غیر از کاپرپلیت و گوتیک و ایتالیک همچون ژاپنی و گرجی و روسی از جمله دلایلی بود که نگرش او را به تغییراتی در سایت وادار نمود.
برنامه ریزی و نوشتن مطالب سایت ماه ها به طول انجامید از طرفی انتخاب نام مرکز خوشنویسی بین الملل برای این سایت مسوولیتش را برای بیان آنچه از هنر خوشنویسی بازگو می کند صد چنان مشکل نمود. این منبع اطلاعاتی که هماکنون در آن هستید با زبان فارسی می باشد که در آینده نه چندان دور به زبان انگلیسی نیز هم به نمایش در خواهد آمد. هدف مهمی که در این سایت به آن تمرکز شده است معرفی و کارشناسی هنر خوشنویسی در تمام سبکهای هنری موجود در دنیاست. این مرکز تاکنون موفق به آموزش و تربیت قریب 1000 نفر هنرجو و مربی خوشنویسی غیرفارسی در سبکهایی همچون هندرایتینگ، کاپرپلیت و گوتیک در تهران و دیگر شهرهای ایران گردیده است، و امید است با کارگروهی که در همین مرکز آموزش دیده اند بتوانند فصلی نو را در ارتقای هنر زیبا نویسی غیرفارسی را در ایران رقم بزنند.
هنر موفق، هنری است که مکالمه ای دو جانبه با ذهن ایجاد کند و آن را به چالش کشد و جنبه های متفاوت از زندگی روزمره را بازتاب دهد. آثار هنری یعنی تنوع و حرفهای تازه؛ زیرا مهم ترین عاملی است که انسان را از روزمرگی های خستهکننده خارج میکند. آثار هنری این قدرت را دارند که مباحثی چون آرمان گرایی، هدفمندی، تکریم، مهمان نوازی، عشق، صلح و دوستی را تازه کند.